Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio

Kioskdokument 2019
Vid frågor angående kiosken kontakta Helene Karlsson på helene.karlsson3@halmstad.se
Kiosken Söndrums IP
Hej!

 

Nu drar snart säsongen på Söndrums IP igång och det innebar att det också är dags att öppna kiosken. Tidigare har det fungerat på så sätt att alla lag ansvarat för kiosken varsin vecka under säsongen men årets schema för kioskbemanningen ser lite annorlunda ut och det innebär att ett antal av våra lag kommer att få bemanna två veckor istället för en. Det beror dels på att säsongen i år sträcker sig från v.17 till v.41 i jämförelse med föregående år då de sista matcherna spelades v.40. Vi har samtidigt blivit färre lag som kan bemanna kiosken i år då vi är 19 st. jämfört med 21 st. föregående år, vilket beror på att vissa av våra lag har slagits ihop och bildat ett lag. Ett exempel på detta är F15 och F17 som i år har gått ihop till en gemensam trupp som benämns damjunior.

 

Årets kioskverksamhet fungerar som så att ett lag ansvarar för att bemanna kiosken minst en vecka per säsong och målsättningen är att kiosken ska vara öppen på alla matcher och även under fotbollsskolan,

Kiosken bör öppnas minst en timme innan dagens första match, är det fotbollsskola räcker det om kiosken öppnas 15 minuter innan start. Kiosken är en väldigt viktig del av föreningens verksamhet, både som intäktskälla men även för att höja trivseln på vår anläggning och därför hoppas jag att ni har förståelse för de ändringar som jag gjort från föregående år.

 

Här finner ni en tabell som visar hur veckorna är fördelade mellan. Ni som kioskansvariga för respektive lag ansvarar för att kolla upp vilka dagar det spelas matcher under den veckan eller veckorna som tilldelats till er för att sedan se till att kiosken är bemannad under de passen.

 

 
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening