SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
U18

Snopet slut mot bra motstånd
2024-06-10 21:45

Det blev tyvärr förlust i matchen mot serieledarna, Sperlingsholm.

Det för dagen orangea hemmalaget rivstartade med två mål inom de första tio minuterna. Ett snyggt första mål efter snabb kombination men ett turligare andra med ett ”misslyckat” inlägg som seglade in i bortre gaveln.

Replik på hörna där Julius nådde högst och nickade in bollen utan chans för målvakten. Därefter följde kamp utan målchanser fram till 45:e minuten där återigen ett mål kom lite slumpartat, med returer, knuffar och skott mellan en massa ben letade sig in.

 

I andra halvlek fortsatte Sperlingsholm vara bollförande men där Astrio hela tiden var nära att komma igenom med snabba omställningar. Det kändes därför ganska naturligt när Julius två gånger om kunde sprinta igenom och göra både 2-3 och 3-3. Efter det böljade matchen fram och tillbaka, men med kvarten kvar fick Sperlingsholm en frispark ganska långt till höger om målet. Liknande det andra målet så blev ett missriktat inlägg till en perfekt träff som smet in i krysset. Ytterligare en frispark letade sig in på något turartat sätt innan det blev punkt och slut med ett omställningsmål med bra inspel och avslut.

Sammantaget ett bra bolltrillande Sperlingsholm, som sett till spel var det bästa motståndet hittills. Därav var det lite surt med en förlust där det ändå kändes nära.

+ Julius tre mål.

+ Kämpaglöd.

+ Återigen upphämtning från snabbt underläge.

Nästa match OIS, nästa måndag.

/coach

 
Hallarna cupen 2023
Huvudpartner Fotbollsskolan
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening