SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
U18

Oj, oj, oj vilket drama!!!!
2024-05-27 22:33

På Skedala utspelades det ikväll ett fotbollsdrama med högkaratig spänning.

Snff kom ut som retade tigrar och hade gjort både ett och två mål inom 7 minuter. Då såg det verkligen tungt ut och dystra tankar på storförlust började ta sig in i fler än en skalle hos Astrioanhängarna. Successivt började dock en annan matchbild sakteliga träda fram och fler och fler Astrioanfall tog sig form. Ändå var det i ett 0-2 läge domaren blåste till halvtidsvila.

i andra halvlek fortsatte dock Astrio trumma på och i 51:a minuten var det dags för en frispark i farligt läge, strax till höger utanför straffområdet. Filip Malmberg och Gustav Wångsten dividerade kort om bästa läge och därefter drog Malmberg in bollen med en välriktad vänster.

Efter ca 60 minuter kom Snff:s kvickfotade forward Oskar Anstrin loss i ett utmärkt läge i straffområdet, men då gjorde Daniel Wångsten en fantastisk parad och avstyrde därmed ett 1-3 underläge.

I 67:e minuten blir det återigen ett frisparksläge till höger men åtskilliga meter längre ifrån. Malmberg stegar återigen fram och drar en grym frispark med sin fina vänster som skruvar sig i en vacker båge över målvakten och in i nät.

Resterande tid böljar matchen fram och tillbaka med två lag som verkligen vill vinna. I 90:e minuten rycker för dagen ytterbacken Elliot Ingels fram (outtröttlig) i ett sista anfallsförsök. Han slår en perfekt passning snett inåt bakåt där en comebackande Axel Bengtsson (i sin Astriodebut) klipper till på ett tillslag. Hårt och lågt, otagbart, i målvaktens bortre gavel. Vilt jubel bryter ut både på planen, bänken och läktaren där som vanligt många Astrioanhängare hade tagit plats.

Idag blir det svårt att urskilja individuella prestationer då alla slet sitt yttersta men 

+ ”intevarjedagmangörtvåfrisparksmålMalmberg”

+ Daniel, med nya handskar, Wångsten

+ Elliot Ingels som måste sprungit över en mil, uppochner, straffområde/straffområde.

+ Måns, jag tänker inte förlora en duell, varken på marken eller i luften.

+ Kamratskapen och kämpaglöden.

+ Som vanligt, publiken.

Tack till SNFF och domaren (trots att coach fick sitt första gula kort någonsin för att ha dålig disciplin på spelarna som rusade ut i vild målglädje i 90:e) trevlig match!!!

/coach

 
Hallarna cupen 2023
Huvudpartner Fotbollsskolan
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening