SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
U18

Jämnt och tufft i 4-4 tillställning mot Halmia
2024-05-07 23:31

Det var en jämn match på Sannarps gamla, slitna plan 6. Halmia hade mer boll och fler kombinationer, där Astrio satsade mer på ett rakare och kontringsinriktat spel. Astrio hade fler klara chanser men både målvakt och ribban var i vägen för fler mål.

Efter att Halmia gjort 1-0 på en fin aktion från vänsterkanten med passning in i boxen och välplacerat skott i mål, fick Astrio ytor bakom backlinjen. Filip, Julius och Elliot I var på väg igenom flera gånger innan Julius hann först på en genomskärare och kunde runda målvakten. Därefter stod Filip för en fin individuell prestation där han vinklade in bollen snyggt med vänsterfoten stolpe in.

Ställningen höll sig fram till att Emil Larsson i Halmia skruvade in en frispark till 2-2. I slutet av halvleken gjorde också Halmia 3-2 på ett instick in i straffområdet med fint placerat skott i mål.

Halmia ökade på till 4-2 efter en snabb omställning och då såg det lite mörkt ut för Astrio. Moralen är dock stark i det unga gänget och när Sigge slog in 4-3 så var det match igen. Efter ytterligare en snabb omställning, där Lukas hittade Filip med en genomskärare blev det till slut en målvaktsretur som Elliot I kunde slå in i öppet mål.

Både Halmia och Astrio hade sedan tillfällen med ytterligare mål men båda lagen kämpade hårt och 4-4 stod sig matchen ut. Närmast ytterligare mål var dock Astrio där John lyfte bollen snyggt, efter en kylig aktion i straffområdet, i ribban.

Återigen var det stor publik, mycket känslor och god underhållning.

Nästa match på tisdag nästa vecka mot Örnia borta.

/coach

 
Hallarna cupen 2023
Huvudpartner Fotbollsskolan
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening