SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
U18

Premiärförlust inför storpublik
2024-05-03 21:42

Astrio u18 - OIS u 2-4

 

Det var en välfylld läktare samt mängder av publik som kantade konstgräset på Söndrums Ip. De fick se två lag som kämpade in i det sista om poängen i den ljumma försommarkvällen.

Astrio U18 med många spelare som inte spelat match på väldigt länge startade lite försiktigt. Efter ett tag började dock Astrio få tag lite mer i spelet och började hota OIS straffområde allt mer. Därför kom OIS 0-1 mål lite överraskande efter en snabb kontring. Alvin C lyckades få med sig bollen trots glidtacklingar och en utrusande målvakt. Skottet styrdes på målvakten och rullade sakta in i mål.

Efter det hade Astrio tre bra chanser, Elliot I sprang igenom och rullade bollen tätt utanför, Gillis A ett lågt direktskott som målvakten parerade samt ett långskott från Algot H som tog i insidan av stolpen och ut. Tyvärr för Astrios del fick OIS utdelning på sin andra chans också, strax innan paus. Ett långskott letade sig igenom, blev till en retur som Eric L stötte i mål. 0-2 i paus kändes som bra utdelning för OIS.

Andra halvlek var jämn där matchen öppnades upp allt mer. Astrio reducerade till 1-2 via en löpning och skott av Filip M. Därutöver räddade OIS målvakt två kanonchanser, ett friläge från Elliot I och ett fint skruvat skott av Gustav W. OIS var heller inte ofarliga och 1-3 skulle komma efter ett fantastiskt inlägg med höger yttersida till Marcus S som skallade in bollen i öppet mål. Astrio vinkade förgäves för offside. Matchen var inte slut, utan 2-3 kom från Ture efter fin djupledslöpning och distinkt avslut. Därefter flyttade Astrio fram men kom bara till ”nästanchanser” och matchen punkterades i slutminuterna när Marcus S fick bollen på sig efter en målvaktsutrusning. Han kunde sedan enkelt placera den i tomt mål till 2-4.

Överlag en jämn premiär där Astrio kanske hade fler klara chanser men där OIS var mer effektiva. Jämnt bollinnehav och mycket kamp.

+ Publiken och stämningen på IP.

+ Många spelare som inte spelat matcher på länge fick känna på tävlingsnerven.

+ Kämpaglöden från båda lagen i en jämn match.

/Coach

 

 

 

 

 
Hallarna cupen 2023
Huvudpartner Fotbollsskolan
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening