KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA ER TILL HALLARNA CUPEN 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
BK Astrio/Vapnö IF fotbollsskola

NU ÖPPNAR ANMÄLAN TILL FOTBOLLSSKOLAN FÖR BARN FÖDDA 2017
2021-01-15

I år välkomnar vi barn födda 2017 till vår fotbollsskola och det börjar närma sig! Hjälp till att sprida informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

 

Fotbollsskolan 2017 startar i maj med första tillfället söndag den 2/5 kl. 10.30–11:30 på Söndrums IP, plan A, sedan fortsätter vi med samma tid och plats fram till sommarlovet. I fotbollsskolan spelar pojkar och flickor tillsammans och det finns totalt 50 platser i gruppen.

 

Avgiften för fotbollsskolan är 1000 kr per år (400 kr medlemsavgift & 600 kr träningsavgift). I denna avgift ingår en tränings t-shirt och en vattenflaska som (förutsatt att ovan avgift är inbetald). Mer info om vart och när t-shirt och flaska kan hämtas ut kommer innan uppstarten i maj.

 

För att komma till anmälningsformuläret, klicka här.

 

Formuläret samt övrig information ligger även publicerat på föreningens hemsida (www.astrio.nu) under fliken ”fotbollsskolan 2017”.  Mer info om träningstider etc kommer att publiceras på samma sida.

  

Vid eventuella frågor som rör fotbollsskolan är det fritt fram att kontakta Sandra Gullander som är ansvarig för föreningens fotbollsskola. Vid övriga frågor angående exempelvis avgifter, fakturor med mera, ta kontakt med Oscar Carlson på kansliet.

 

Sandra Gullander

Ansvarig fotbollsskolan

Mejl: sandragullander@gmail.com

Tel. 073-18 15 487     

 

Oscar Carlson

Kansliansvarig

Mejl: oscar.carlson@astrio.nu

Tel. 072-382 43 52

 
Hallarna cupen 2023
Huvudpartner Fotbollsskolan
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening