SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
BK Astrio / Vapnö IF A

BK ASTRIO/VAPNÖ IF - SÄSONG 2021
2021-12-27 12:00

En fantastisk säsong är till ända. En säsong som bar serievinst och spel i Division 5 2022. Vi i Vapnös herrtrupp vill tacka alla som varit med och gjort detta möjligt. Tack till alla er som varit och hejat på våra killar, tack alla som hjälpt till i kiosk, entré och matcharrangemang, tack personal som arbetat med idrottsplatsen och på så sätt skapat optimala förutsättningar för våra killar. Tack alla involverade i styrelsearbete (VIF & BKA) och samarbetspartners som trott på detta och gjort projektet möjligt. En viktig del har varit samarbetet med BK Astrios A-lag där vi kontinuerligt haft spelare som varit med på träningarna tillsammans med de.

Tack Elliot Petersson för all hjälp under året. Elliot har varit en viktig pusselbit i killarnas utveckling detta år och som tyvärr inte kommer att finnas i ledarstaben under 2022. Du är alltid välkommen tillbaka och hoppas att våra vägar korsas i framtiden.

138 träningspass och 32 matcher senare vill jag tacka Er spelare för det goda arbetet ni har gjort för varandra och njut av det som vi har skapat tillsammans. Vi har lagt en bra grund och jag ser fram emot att få utveckla arbetet vidare under 2022 tillsammans med er!

God jul och gott nytt år, vi ses måndag 10:e januari. Tills dess kan ni ta del utav ett axplock av våra mål under det gångna året:

VIF HÖJDPUNKTER 2021

Vamos!

/Marcelo

 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening