Matchnummer: 071021001
Samling:15:15
Första matchen mot seniormotstånd slutar oavgjort
2022-02-13 08:35

Säsongens andra träningmatch spelades igår, likaså första matchen för detta gänget mot seniormotstånd. Alets IK, topplag från div 4 2021 stod för motståndet.

Efter en lite trevande start på matchen så tar vi för oss allt mer och första halvlek är ganska jämn och det skapas inte jättemånga målchanser åt något håll. Halvleken slutar dock 1-1 efter att båda lagen gjort varsit mål på lite överraskande situationer, vårt 1-0 är på frispark långt utifrån som går direkt i mål. Andra halvlek blir något öppnare och det skapas lite fler målchanser, vi tar fullt logiskt ledningen en bit in på andra på en fin omställning i högt tempo. I denna perioden känns vi starka i både offensiv och defensiv men efter ett par ofokuserade moment lyckas Alet både kvittera och ta ledningen. Surt är känslan, men vi reser oss gemensamt och styr matchen sista 20 minuterna och lyckas även spika slutresultatet (3-3) med 5 min kvar, en fint slagen frispark och mål från bortre ytan.

Sammanfattning:

1-0 (30) Vilmer Larssson, 1-1 (42), 2-1 (52) Gustav Törnell (Melvin Bottomley), 2-2 (56), 2-3 (70), 3-3 (85) David Musaj (Johannes Järpe).