KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA ER TILL HALLARNA CUPEN 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
U18

Falkenbergs FF (P16) - BK Astrio (P16)
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 december, 12:00
Plats:Kristineslätt IP 5
Serie:Ligacupen P16:12
Samling:10:15, Söndrums IP
Bra prestation borta mot Falkenbergs FF i ligacupen.
2019-12-02 13:15
Dagens startelva:

Marcus - Haris, David.N, Fabian - Alex, Samuel, Elias.S, Leo, Vilmer.L - David.M, Leander

Avbytare:

Anton, Linus, Melvin, Arian
Första halvlek:

Till skillnad från dem två första matcherna i ligacupen så är det vi som tar kommandot från start mot FFF. Vi har ett stort bollinnehav och styr spelet med bra variation i passningsspelet där vi tydligare än tidigare använder oss av speldjup bakåt. De senaste träningsveckornas förtydligande i våra roller, framför allt centralt ger oss en klart bättre igångsättning och speluppbyggnad. En fin aktion på vänsterkanten av Vilmer ligger till grund för den hörna som sedan Leo slår och Samuel möter med pannan till 1-0. Vårt lite högre presspel ligger bakom nästa mål och vi vinner boll högt upp och Leo kan efter bollvinst lobba in 2-0. Vi har flertalet bra chanser i första men saknar skärpa i avsluten och går därför till pausvila med en 2-0 ledning.

Andra halvlek:

Falkenberg lyfter sitt lag högre efter paus och ytorna som tidigare fanns i spelyta 2 uppstår nu istället i spelyta 3, det utnyttjar vi på ett bra sätt och med en fortsatt bra igångsättning skapar vi möjligheter till anfallsspel i ytterkorridorerna med många inspel/inlägg som följd. I vårt inläggsspel behöver vi dock bli tydligare i vilka ytor vi söker och löper in i för att öka målproduktionen på detta anfallsvapen. 3-0 kommer efter en diagonalboll från David som via Vilmer når Samuel som på ett spelar bakåt till Leo som utanför straffområdets ytterkant hittar bortre krysset. Matchen känns i detta skede avgjord utifrån bollinnehav och ledning. Falkenberg får dock lite ny energi efter att vi tappat boll på egen planhalva och gör 1-3 med ca 15 minuter kvar. Lite mer böljande spel under sista kvarten men helt utan oro i leden. 

Matchavgörande idag är det kollektiva spelet i anfall/försvar och vårt sätt att förhålla oss till våra roller i detsamma. Vi arbetar vidare med detta och ser en fortsatt god utveckling på våra spelare och ser med spänning fram emot fotbollssäsongen 2020 som ligger runt hörnet. 

Extra beröm idag till: backlinjen med Haris, David och Fabian som tar ett stort kliv framåt i vår igångsättning och speluppbyggnad. Samtliga spelare förtjänar samtidigt en eloge för goda insatser. 

/Tränarteamet. 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Ons 28/9 19:30
3 - 3  
Fre 23/9 18:00
6 - 2  
Ons 21/9 19:30
2 - 4  
 
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening