Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Fotbollsklubben i Söndrum Halmstad
U17

IFK Värnamo (P16) - BK Astrio (P16)
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 november, 16:30
Plats:Ljusseveka
Serie:Ligacupen P16:12
Samling:15:15
Ligacupens andra omgång gav 3 poäng borta mot IFK Värnamo
2019-11-18 13:00
Dagens startelva:

Marcus - Alex, David.N, Fabian - Vilmer.L, Noel, Elias, Leo, Linus - Samuel, Leander

Avbytare:

David.M, Haris, Arian, WIlmer.W 
Första halvlek: 

Vårt presspel funkar bra från start och vi får en hel del bollvinster på rätt ställen. Generellt är vi dock för snabba med raka bollar i djupled vilket leder till bolltapp på nytt och vi får börja om. Hittar vi bara lite lugn i denna delen så kommer vi kunna styra matcherna bättre. Chansmässigt har Värnamo möjligheten att ta ledningen efter en bra omställning, men dem missar öppet mål och strax därefter gör vi 0-1 på en fin boll i djupled från Norrman, Samuel möter på ett och lobbar enkelt in ledningsmålet.

Andra halvlek:

Dem sista 45 minuterna är snarlika dem första 45, två ganska jämna lag, mycket duellspel och kamp. 0-2 kommer 5 minuter in på andra efter en bra slagen hörna från Leo som nyss inbytte Musaj sätter pannan på. Värnamo lyfter laget och har en bra period efter vårt andra mål, vårt försvarsspel är ok, samtidigt som Värnamo har svårt med avsluten. Matchen böljar och avgörs helt först i 86:e minuten efter att Samuel vinner bollen i Värnamos speluppbyggnad, löper loss och servar Musaj öppen kasse till 0-3.

Matchavgörande idag är vår effektivitet i samband med Värnamos ineffektivitet. En match som även blir lite väl ”hetsig” när domaren inte har en tydlig nivå, en upplevelse som både vi och Värnamos ledarteam upplever. Positivt idag är våra fasta situationer, starka bakåt och vassa framåt.

Extra plus idag till: Marcus Andersson i målet och David Musaj för ett piggt inhopp.

/Tränarteamet 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 27/5 19:00
4 - 4  
Lör 23/5 12:00
2 - 3  
Sön 17/5 16:00
1 - 9  
 
 
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening