KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA ER TILL HALLARNA CUPEN 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
U18

BK Astrio (P16) - IFK Göteborg (P16)
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 november, 14:00
Plats:Kärlekens IP 3
Serie:Ligacupen P16:12
Samling:12:45
Sur förlust i ligacupens första omgång mot IFK Göteborg
2019-11-10 15:45
Dagens startelva:

Marcus, Fabian, David, Samuel - Noel, Leo, Elias.S,Arian,Alex - Vilmer.L, David.M

Avbytare:

Leander, Melvin, Haris, Linus

Första halvlek:

IFK startar matchen bäst och vi kommer inte in i vårt presspel som vi önskar, vilket leder till ett större bollinnehav för våra gäster. Efter 10-15 minuter och några justeringar så hittar vi rätt och jämnar ut matchen. Känslan är samtidigt att vi efter några veckors matchledigt inte riktigt har tempot i kroppen, vilket leder till för många tekniska misstag, framför allt i det felvända spelet. Chansmässigt är det viss fördel IFK men utan att det skapas några riktigt bra chanser. Halvlekens bästa chans är dock våran när Arian träffar kryssribban. 0-0 när domaren blåser för pausvila.

Andra halvlek:

Efter att ha snackat igenom det vi vill förändra inför andra så är känslan bra och den bekräftas med en stark inledning på andra, i denna perioden bör/ska vi spräcka nollan. När vi inte gör det blir det som så många gånger i fotboll tvärtom. Efter en hörna hamnar bollen i hörnet av straffområdet och en IFK-are får träff på bollen vid något som liknar ett tänkt inspel som istället smiter in i bortre gaveln. Vi går inte ner oss för det utan lyfter spelet och skapar tryck på IFK direkt, åter igen får vi inte spräckt nollan och IFK gör istället 0-2 på en fin omställning. Denna procedur upprepar sig till 0-3 och under denna 10 minuters period avgörs matchen. Resten av matchen speglas av ett mer böljande spel där båda lagen skapar chanser. 0-4 kommer för IFK innan vi äntligen lyckas reducera till 1-4 genom Samuel.

Matchavgörande i andra halvlek är IFK´s nummer 11 som ligger bakom 3 av 4 mål och är med individuell skicklighet avgörande i deras omställningsspel. Vår prestation för dagen är ok, vi kan betydligt bättre och ser fram emot en bra träningsvecka för att kommande helg ta revansch mot IFK Värnamo. 

Extra beröm idag till: Leo Hedenberg och Elias Sjöland för bra prestationer över 90 min.

/Tränarteamet

<< Tillbaka

Spelade matcher
Ons 28/9 19:30
3 - 3  
Fre 23/9 18:00
6 - 2  
Ons 21/9 19:30
2 - 4  
 
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening