Välkommen till Astrio pojkar 03
Om man vill prova på att spela och träna med BK Astrio P03 så kontakta först huvudtränare Martin Jyrkin, martinjyrkin@gmail.com.

Meddela alltid frånvaro till Martin så snart du vet att du inte kan komma på träning/match!
Bra spel i helgen men blandade resutat
2017-04-23 12:28

I helgen har vi spelat två matcher, mot Laholm och HGH. Spelet var periodvis mycket bra i båda matcherna, särskilt i första halvlek mot Laholm som vi ändå otroligt nog förlorade med 0-4.

Vi har jobbat mycket med teknik i hög fart på små ytor under hela året och detta klarar vi av allt bättre. Motståndarna får svårt att hänga med när vi "trillar" boll. Dock måste vi ytterligare förbättra tempot i spelet, använda hela planen, spelvändningar och att skapa målchanser och komma till avslut. Inställningen från samtliga spelare på träningarna och på matcherna är bra och stämningen är god, vilket bådar gott inför framtiden.


Laholm - Astrio 4-0

Astrio - HGH 6-1


Med vänlig hälsning ledarna via Martin

Många matcher, lite rörigt med kallelserna!
2017-04-21 08:39
Hej! Väldigt intensivt för tillfället med matcher och träningar. Kalendern ska dock vara rätt uppdaterad med trupper, så är ni osäkra så gå in där och titta. Har förekommit någon "felaktigt" kallelse under det senaste dygnet😂

Eftersom vi helst inte har med så många avbytare till matcherna (alltid svårt att hålla koll på och göra byten, samt att det är roligt att spela mycket när man är uttagen) är det viktigt att man är beredd på att spela hela matchen vid behov. Därav nödvändigt att man känner sig hel, laddad och förberedd på matchdagen. Tror man sig inte kunna genomföra matchen på ett bra sätt berättar man detta under veckan före match.
 Vår ambition är att alla som tränar kontinuerligt ska spela matcher och vi pratar mycket med killarna om deras tankar och funderingar gällande träningar och matcher. En del vill träna och spela så mycket som det går, andra vill ta det lugnare både gällande träningar och matcher. Några har återkommande skadekänningar eller sjukdomar och andra har aktiviter som man vill prioritera före fotbollen. Så här ser det givetvis ut i flera lag, även inom Astrio. Därför håller vi på att utveckla samarbete mellan de olika ålderskullarna för att finna så bra nivå och utvecklingsmöjligheter som möjligt både för de med starkast brinnande intresse och för de som vill prova på andra saker i livet. Detta gör att det i fortsättningen kommer finnas med spelare från p13 - p15 på matcherna. Några av p14- spelarna kommer troligtvis också få möjlighet att testa på p16/15 och kanske också p13 under säsongen.
Mvh ledarna via Martin
Förväxling av Astriobyxor
2017-04-17 13:51
Hej! Carl har fått med sig Astriobyxor i XS hem från en träning, och blivit av med ett par i storlek 164.
Är det ngn som upptäcker att det har blivit en förväxling så fixar vi till det på ngn träning i veckan!
Dags för gräspremiär!
2017-04-06 22:28
Äntligen dags för att beträda gräset efter många träningspass i Hallägrahallen! Vi har haft många bra pass med mycket teknikinslag och spel på små ytor i högt tempo. Detta kommer även i fortsättningen vara "högprioriterat" men givetvis kommer variationen av övningar öka samt att vi ska ta med oss kunnandet till att behärska spel också på den "stora" planen.

Det kommer bli mycket matcher under säsongen där vi troligtvis även kommer att samarbeta en del med p16-15. 

Som vanligt är det viktigt att alla kommer på träningarna så att vi kan hålla så hög kvalitet på utbildningen som möjligt. Helst vill vi ju ha 100% närvaro, men om det blir förhinder så skriv in det i kallelsen. Bra också om spelarna svarar själva för att ytterligare öka ansvaret och fokuseringen runt aktiviteterna, meddela Ylander om förändringar i mejladresser (gummikungen@hotmail.com).

I kalendern har vi lagt in fyra träningspass i veckan. Oftast kommer vi troligtvis bara använda tre av dessa eftersom det tillkommer minst en match varje vecka. Kalendern kommer därför justeras från vecka till vecka, beroende på matcherna. Varje träning kommer dock föregås av en kallelse så det ska nog bli klarhet i planeringen.

Med förhoppning om en trevlig fortsättning och glad påsk/ledarna


Inställt på måndag
2017-03-03 15:58
Pga cup och match i helgen pausar vi på måndag. Nästa träning blir på onsdag!
/ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 25/4 18:30
Sön 23/4 10:00
6 - 1  
Lör 22/4 14:00
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 17/04 16:55 
BK Astrio, 14/04 21:17 
BK Astrio, 12/04 22:19 
 
Huvudsponsorer