Välkommen till Astrio Flickor 04
Här hittar du information om verksamheten i Astrio F04.
Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av oss ledare.
Meddela alltid frånvaro till ngn av ledarna så snart du vet att du inte kan komma på träning/match!
Kost och prestation hänger ihop
2017-10-19 23:48
Ikväll fick tjejer och föräldrar i F03 och F04 information av Malin Eriksson från SISU. Informationen handlade om hur viktigt det är att ha en bra kost för att orka träna och spela matcher och kunna orka hålla fokus för att vara koncentrerad och därmed undvika onödiga skador. 


BK Astrio Fokus – Höstlov
2017-10-12 09:48

BK Astrio Fokus – Höstlov

Under höstlovets två första dagar ( tisdag 31/10 och Onsdag 1/11) med start klockan 13.00 och avslut 16.00 är alla killar och tjejer födda 2005 och 2004 välkomna till Kombihallen. Vi fortsätter på konceptet Fokus och arbetar med bitar som är relevanta i er nuvarande åldersnivå med en touch av hur ungdomsfotbollen kan komma att se ut framöver. Ansvarig ledare är BK Astrios U17-19 tränare Marcelo som till sin hjälp har några av Astrios killar och tjejer som är utbildade ungdomsledare. Dessa unga ledare spelar i våra Herr- Dam och U-lag.

Priset för dessa 4 pass är 250 kr för medlemmar i BK Astrio och 350 om man inte är medlem.

Anmälan görs genom att fylla i formuläret Här Maxantal är 30 deltagare.
Utesäsongen avslutad
2017-10-07 16:35
Meja håller nollan mot Ytterby
Vi avslutade säsongen med Gathenhielms cup i Onsala. 16 duktiga lag var inbjudna och det blev trevliga och jämna matcher.  För några av tjejerna var det deras första matcher någonsin i 11-manna.

Dagen började bra. Oavgjort mot Ytterby, därefter seger mot Onsala och en bra start i tredje matchen mot Kullabygden. Men så skedde det något litet misstag och så blir vi direkt straffade och lyckas inte vända på det. Därefter väntar våra "ärkevänner" HGH och efter en bra start även i den matchen blir vi mer och mer försiktiga och släpper greppet och till slut vinner HGH helt rättvist.
Vi får sammanfatta dagen med en hel del positiva upplevelser, men också lite att fundera på. Hur som helst, ser vi fram emot 11-mannaspel! Vi tackar Onsala för ett riktigt bra arrangemang!

Redan nästa vecka drar vi igång vintersäsongen. Tisdagar blir det styrka, koordination, kroppskontroll, mm tillsammans med Anna (sjukgymnast), torsdagar kör vi grusträning på IP och lördagar blir det konstgräs vid Kombihallen. Vi återkommer med tider! 


En riktigt bra match
2017-09-23 20:40
På Örjans vall
Lördag förmiddag och sista seriematchen för året. Otroligt nog uppehållsväder och på motståndarsidan stod Stafsinge/Arvidstorp. 

Planen var något tung-sprungen men det var kvicka fötter i båda lagen. Astrio stod för det största bollinnehavet och det bjöds på en hel del bra spel. Men i den sista tredjedelen är det lite för försiktigt och omständligt. Astrio skapade väldigt många bra lägen och chanser men det gäller ju som sagt att få in bollen. Det var även många fina räddningar av Stafsinges målvakt. Och när dessutom en Stafsingespelare rann igenom och satte 0-1 så blev det åter en uddamålsförlust. Men idag får vi verkligen ta med oss spelet i stället för resultatet och det ser som sagt väldigt spännande ut fram över. 

Efter matchen gick vi tillsammans  och kollade på HBK mot Peking. Bra spel även av HBK och äntligen en seger!

Nästa söndag avslutar vi grässäsongen med Gathenhielms cup uppe i Onsala. 
Äntligen en höstseger
2017-09-19 20:25
Redan i söndags gjorde laget en helt ok insats. Laget mötte Åsa och det blev åter en uddamålsförlust. Ett helt rättvist resultat, men ett litet steg i rätt riktning. 

I dagens match hade vi ett klart grepp om händelserna men bolluslingen ville inte riktigt in i mål. Till sist kom det förlösande målet och det blev stor glädje trots att andra halvlek spelades i hällregn. 

Nu avslutar vi serien på lördag och vi har kvar ett antal skador att ta itu med, men det känns skönt att ett antal tjejer är på väg tillbaka. Det ser väldigt spännande ut fram över. 

Kommande matcher
Lör 11/11 13:00
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 19/10 11:04 
BK Astrio, 12/10 09:40 
BK Astrio, 07/10 17:01 
BK Astrio, 04/10 18:41 
BK Astrio, 03/10 20:17 
 
Huvudsponsorer