Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Astrio Flickor 04
Vi är ett grymt gäng tjejer som älskar fotboll och har riktigt kul tillsammans.

Här hittar du information om verksamheten i Astrio F04.

Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av oss ledare.
Meddela alltid frånvaro till ngn av ledarna så snart du vet att du inte kan komma på träning/match!
Oavgjort mot Hyltebruk
2018-09-13 20:41
Alma till vänster räddade en poäng
Det blev en typisk höstmatch. Ganska dålig plan, regn i luften och en bister vind. Inte något av lagen fick igång något vidare spel. Oavgjort får kanske anses som rättvist men troligtvis vände båda lagen hemåt med en känsla av att det var en match som borde kunna vinnas. 

Det är 0-0 i paus. Största chansen hade Saga, som efter en fin genomskärare från Tova, löpte sig fri och slår den i höger stolpe vidare till vänster stolpe, men inget mål. I andra tar Hyltebruk ledningen efter en tilltrasslad situation. Astrio trycker sedan på för kvittering och får även till slut utdelning. Matchen slutar 1-1.

Denna gång blev det bortaplan för båda lagen. Vi tackar Halmstad kommun för att vi denna gång fick uppleva Alevallens plan och omklädningsrum. Nu har vi bara en "hemmamatch" kvar i serien. Den spelas mot Centern på Kärlekens IP :) 
Full fart på tjejerna ikväll
2018-09-06 21:42
Laget i Vinberg
Några få tjejer var iväg på en annan aktivitet eller var drabbade av förkylning, men alla övriga fick spela match denna torsdagkväll. Några tjejer åkte med F03 för en tuff match mot Getinge, där Getinge drog det längsta strået med seger 2-1. 
Övriga tjejer åkte till Vinberg och där blev det en säker seger med 6-0. 
Både F03-laget och F04-laget hade denna kväll dessutom bra stöttning av tjejer från F05. Trevligt att lagen kan hjälpa varandra och tjejerna kan lära känna varandra inför framtida uppgifter!


Förlust mot Åsa
2018-08-29 17:51
Man behövde inte trängas på läktaren :)
Plötsligt har det blivit höst. Söndrums IP fick vi som vanligt inte vara på, utan denna gång var vi förflyttade till Halmstad Arena. En blöt, fläckvis grön, tungsprungen plan väntade och det var inte så lätt för de båda lagen att bjuda på glimrande spel på det hala underlaget. Det blev istället en tuff kamp mellan två kämpande lag.

Åsa vinner rättvist med 4-1,  där Åsa egentligen avgör matchen med två snabba mål strax före paus, i övrigt var det en jämn match. Denna gång förlorar vi framför allt på fysiken och det är inte så konstigt när motståndarna i de allra flesta fall är något år äldre. 

Vi avslutade matchen i regn och när domaren blåste av matchen så hade mörkret sänkt sig över Halmstad. Nu väntar åter en vecka med nya träningstider, och nya planer och ett evigt pusslande och körande för att få ihop det. 
Tänk vad konstgräs och elljus hade gjort för Söndrums IP och Astrio som förening!
Rörelse- och funktionsanalys
2018-08-24 18:04
Under denna helg kommer alla våra tjejer att genomföra en rörelse- och funktionsanalys (screening) hos sjukgymnast Anna Staffansson.

Målet är att bedöma rörelsemönster som är viktiga för en normal funktion och prestationen hos en fotbollsspelare. Genom att lyfta fram både brister och styrkor i styrka/stabilitet/kontroll och rörlighet är målet att kunna rekommendera de områden som spelaren bör fokusera på i sin individuella träning.
Målet är även att identifiera brister i grundläggande rörelsemönster som kan leda till olika slags skador och begränsad prestation.

Anna har avsatt individuell tid för varje spelare. 

I höst kommer en av träningarna i respektive vecka att vara förlängd och Anna kommer kontinuerligt att ta hand om 30 minuter på dessa träningar.
Storförlust mot Böljan
2018-08-16 23:17
Före matchen var det glada miner
Tyvärr kunde vi inte följa upp vår fina insats mot Laholm. På ett härligt frodigt grönt Falkenbergs IP så höll vi jämna steg i cirka en kvart. Efter Böljans ledningsmål börjar vi bli ängsliga. Vi backar och det blir långt mellan lagdelarna. Tjejerna jobbar även mer individuellt än som lag och vi blir därför överspelade. 

Vi tar lärdom av förlusten och arbetar vidare. Nästa vecka är det spelledigt eftersom matchen mot Centern är framflyttad. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer