Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Astrio Dam
Här hittar du information om verksamheten i Astrio Dam. Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av ledarna, kontaktuppgifter finn under "kontakt"
Seger för Astrio Dam
2018-06-10 20:28
Det var ett taggat gäng som på Nationaldagensatte sig i bussarna för match mot Lerkil.
Efter 10 kontrollerade minuter, där Astrio visade upp det ena fina anfallet efter det andra. I halvlek ledde det gulsvarta laget med 6-0. En suverän första halvlek följdes av en ganska avslagen andra halvlek men en mycket kontrollerad sådan från Astrios sida. Totalt sett en mycket bra utförd fotbollsmatch.

Astrios målskyttar: Elin Hansson 2
                           Wilma Leidhammar 2
                           Nellie Bryneus 2


BK Astrio-IF Norvalla
2018-06-01 13:21
Gästande Norvalla var det lag som startade bäst. I 3:e matchminuten får dom en hörna som Astrio inte lyckas få bort och bollen letar sig in i mål.
Motståndarna sätter press på Astrio som har svårt att få till passningsspelet. Laget ger sig in i kamp spel som slutar med en långboll eller bolltapp.
I 16 minuten får Astrio hörna och på en inövad variant får Leonita iväg ett lurigt skott som Norvallas mv räddar.
I slutet på halvleken är laget mer på offensiv planhalva och skapar flera målchanser. Istället för stolpe in är det både stolpe och ribba ut. I den sista minuten av halvleken får Astrio på nytt en hörna, återigen slår Wilma en mycket bra hörna och Ida sätter målen i mål. Halvtidsresultat 1-1.
Andra halvlek är ganska lik den första. Men Astrio försöker få igång sitt passningsspel. När det funkar kommer också målchanserna, men idag saknar vi lite tur på flera av  våra chanser.
Nu tar vi nya tag på Nationaldagen då vi möter Lerkil på bortaplan.
Tack till de duktiga bollflickorna från F 06!
Damer div 3
2018-06-01 13:18
13/5
Tölö IF-BK Astrio 2-1
Astrios målskytt: Leonita Berisha

23/5
Vessigebro/Ginsten-BK Astrio 4-3
Astrios målskyttar: Malin Tovstedt 2, Zandra Larsson 1

BK Astrio-Kvibille BK Svenska Cupen
2018-05-11 11:39
Första omgången blev en repris på 2017 års DM semifinal: Den gången var det Kvibille som vann matchen.
Det var också Kvibille som startade den här matchen bäst. På 2/3 spelar dom ett bra passningsspel, men har svårt att komma till avslut. Det beror på att det gulsvarta försvaret försvarar sig bra och Amelie längst bak är mycket säker mellan stolparna. Astrio försöker rulla boll men har svårt mot ett fysiskt Kvibille.
I tilltrasslad situation i matchens  2 minut framför Kvibilles mål lyckas Leonita vara sist på bollen och gör 1-0 till hemmalaget.
Kvibille hotar på sina hörnor bla så har dom en nick i ribban. Det är också på en hörna som Emilia Johansson kvitterar med en snygg nick.
1-1 är också halvtidsresultatet efter en halvlek där Kvibille var det bästa laget.
I andra halvlek får Astrio igång sitt positionsspel, sätter press på sina motståndare och vågar rulla boll. Nu är det Astrio som är det lite bättre laget.
Runt matchminut 70 så har Kvibille en dubbelhörna och återigen gör laget mål, den här gången är det Frida Wennberg som nickar in 1-2.  Astrio fortsätter att kriga och på en hörna minut 81 gör Malin 2-2.
Resultatet står sig matchen ut och det blir förlängning, 2x15 minuter. Astrio fortsätter att spela bra och de gulsvarta spelarna viker inte ner sig Men Kvibille fortsätter att vara farliga på sina hörnor och har 2 nickar strax över ribban. I slutet får dom iväg ett lurigt skott som Amelie snyggt avvärjer. Förlängningen blir mållös det ska avgöras på straffar. Lagen följs åt till 5-5. Straff nr 6 sätter Sandra N snyggt i mål. Amelie blir sedan stor matchhjälte då hon räddar den efterföljande straffen från Kvibillespelaren.
Astrio är vidare i Svenska cupen efter en väl genomförd match framförallt i andra halvlek och i förlängningen spelar laget bra.
Tack till Kvibille för en underhållande match.
Frillesås FF-BK Astrio 4-2
2018-04-30 08:19
Astrio kommer till matchstart med 2 raka segrar. Men möter ett lag som redan från start visar bättre inställning än dom gulsvarta tjejerna. Frillesås vinner närkampsspelet och tar ledningen med 1-0 i 28 matchminuten och 7 minuter senare ökar dom på till 2-0. Astrio har flera målchanser men dom blir resultatlösa. Leonita reducerar till 2-1 7 minuter före halvtidsvilan. Det blir även Leonita som kvitterar till 2-2 efte att 3 minuter av andra halvlek spelats. Då är vi åter med i matchen och skapar målchanser men turen är inte med oss idag. Frillesås Matilda Larsson gör både 3-2 och 4-2, hon gör samtliga Frillesås mål. Tränaren lyfter Tilda Lindau slitvargen på mittfältet för en mycket väl genomförd match.
Nästa match för Astriotjejerna är 8/5 kl 19 hemma på Söndrums IP. Då möter laget Kvibille BK i Svenska Cupen.
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 17/6 15:00
1 - 1  
Ons 6/6 18:00
1 - 6  
Tor 31/5 19:00
1 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 03/06 21:55 
BK Astrio, 21/05 10:58 
BK Astrio, 18/05 10:21 
BK Astrio, 14/05 10:42 
BK Astrio, 11/05 12:03 
 
Huvudsponsorer