Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio P10 (2010)
HEJ OCH VÄLKOMNA TILL VÅR SIDA

HÄR FINNER NI INFORMATION OM VÅRT P10 LAG SOM I DAGSLÄGET ÄR EN STOR GRUPP PÅ CA 50 KILLAR. VI TRÄNAR PÅ SÖNDRUMS IP OCH I KOMBIHALLEN SANNARP (VINTERTID).

ATT HA KUL TILLSAMMANS SAMTIDIGT SOM VI LÄR OSS BLI BÄTTRE FOTBOLLSSPELARE OCH KOMPISAR ÄR DET VI JOBBAR MED. 

VILL DITT BARN BÖRJA SPELA FOTBOLL MED OSS ÄR NI VÄLKOMNA ATT HÖRA AV ER VIA E-POST TILL stefan.borefalk@gmail.com

Uppesittarbingo!
2018-11-12 19:32
Hej!

Julen närmar sej och då även bingolottos uppesittarkväll. För att få in pengar till lagkassan tänkte vi sälja lotter även i år. 

Förra året inbringade en rejäl slant(6000kr) tack vare lottförsäljningen. Många av er gjorde ett jättebra jobb och några av er gjorde en fantastisk insats. Eloge till alla som sålde. 

20 kr per såld lott tillfaller lagkassan. Vi sålde 300 lotter förra året och jag tycker att vi ska spänna bågen mot 400!!

Jag tänkte mej ett upplägg med att varje barn i träning får med sej 10 lotter var. De som kan sälja fler mailar/sms:ar till Tobbe om hur många fler ni kan ta så delar jag ut vid nästa träning.  
Kan man inte sälja sina 10 så lämnar man tillbaka osålda lotter till Tobbe i god tid innan 23/12. 

Jag börjar dela ut lotter träningen 25/11 då jag är bortrest nu i helgen. 

Jag hoppas att alla är sugna på att hjälpa till med detta. Det är en ypperlig chans att tjäna in till kassan då lotterna "säljer sej själva" till grannar, kollegor och släktingar.
Ni som inte har barn i träning nu kan ju självklart hjälpa till oxå. Meddela Tobbe om hur många lotter ni kan sälja. 

Redovisning sker med swish till Tobbe. Märk summan med barnets namn. 

Nu kör vi, mot 400!!  Mvh, Ledarna

Mail: steentobbe@gmail.com
SMS/Swish: 0735-222693En liten uppdatering.
2018-10-01 19:15
Hej!
Här kommer en liten uppdatering om närmsta tidens aktiviteter för P2010:

Vi hintade om en träning denna veckan pga helgens poolspel. Efter lite fram och tillbaka så beslutade vi att vi inte har nån träning denna veckan.

Kallelser finns ute till helgens poolspel, svara så snart ni kan. I skrivande stund saknas kallelse till lag röd men den kommer nog snart. 

Under hösten har vi fått en tid på konstgräs i kombihallen. Detta är nåt vi ledare är väldigt nöjda med. Träningstiden är på söndagar kl 12-13. Vi kör första träning den 14 oktober och kör på fram till jul till att börja med.

Kom ihåg att vi ledare gärna ser att våra fotbollskillar sysslar med andra idrotter. Vi vet att våra spelare utvecklas som fotbollsspelare genom att hålla på med flera idrotter. 
Om söndagstiden krockar med en annan idrott  eller om man bara vill ta en paus från fotbollen så meddela gärna en ledare. Detta så att vi vet när killarna kommer tillbaka och för att vi ska kunna planera så bra träningar som möjligt.

Har ni frågor eller funderingar kan ni alltid fråga en ledare.

Mvh, // Ledarna 
Säsongsavslutning!
2018-09-19 19:52
Hej!
Nu går en strulig fotbollssäsong mot sitt slut. I elfte timmen så har vi ju till slut fått känna på hur det känns att träna på hemmaplan...

Sista poolspelet är på lördag och kallelser finns ute. Ni som inte svarat - gör det!

Vi tränar måndag och onsdag nästa vecka för att sedan ta lite höstledigt.
På onsdagsträningen tänkte vi oss ha en föräldramatch. Mammor och pappor som vill vara med kommer omklädda för spel mot våra duktiga P2010-or. Vi kan försöka hålla det "hemligt" så det blir en överraskning. Efteråt fikar vi i klubblokalen. 

Vad gäller vintersäsongen så måste vi få återkomma. I skrivande stund har vi inte fått till oss några halltider eller eventuellt konstgräs. Vi återkommer så fort vi vet mer. 

Mvh // Ledarna 


Dags för höstsäsong!
2018-08-09 19:20
Hej!!

Efter en torr och allmänt strulig vårsäsong är det nu dags att köra igång höstsäsongen. Även den startar i torkans tecken så vi får likt många andra lag anpassa oss.

Söndrums IP är fortsatt avstängd. Vi har blivit till delade en tid på Sannarps plan 19(längst upp mot paddelhallen). 
Träningsdag blir måndagar och tiden är 17.15 - 18.30. Som innan finns ledare på plats från kl 17. Vi ska försöka att hitta en aktivitet för onsdagar men i det fallet får vi återkomma. 

Övrig info för hösten:

* Vi har glädjen att meddela att vi numer är 6 ledare. Lii (Benjamins mamma) ansluter sej till oss och hon hälsas välkommen!! Hon har även gått utbildningen för grönt kort. 

* Poolspelen spelas preliminärt v.33, 35, 37 och 38. Kallelser skickas ut, svara så snabbt ni kan för vår planerings skull. 
Vi spelar det första poolspelet med samma lag som under våren för att sedan mixa om lagen till de 3 avslutande omgångarna. 

* Vårt egna inställda poolspel uteblir tyvärr helt. Vi ska försöka få till nåt alternativ efter helgen v 38. Vi återkommer om detta. 

Till sist vill vi påminna er föräldrar om att verkligen uppmuntra era barn att komma till träningarna. Vi upplever att träningsflitet är lite ojämnt. Gör ert bästa att få era barn till träningen då vi bara har en tid per vecka.

Om ni har några funderingar, tveka inte att "hugga tag" i en ledare vid träning!!

Mvh, Ledarna Vårsäsongsavslutning
2018-06-25 21:24
Hej alla
Idag körde vi sista träningen på gräs för vårsäsongen. Vädret har ju ställt till det lite här i slutet och gjort att träningar och matcher inte blivit som vi hade tänkt.  Vill berömma era barn som ställt upp och tränat trots att vi inte har möjlighet till riktiga träningar på ordinarie planer utan fått spela på konmål och små utrymmen.
Istället för träning på torsdag tänkte vi runda av med att träffas på stranden nedanför First Camp Halmstad i Frösakull kl 17.30 för lite spontanfotboll och lekar på stranden. Detta är ingen träning utan ett tillfälle för familjerna att träffas och ha kul tillsammans. Alla tar med egen mat/fika och så håller vi tummarna på kanonväder. 
Något ni undrar över så hör av er.

// Ledarna
 
Huvudsponsorer