Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio P10 (2010)
HEJ OCH VÄLKOMNA TILL VÅR SIDA

HÄR FINNER NI INFORMATION OM VÅRT P10 LAG SOM I DAGSLÄGET ÄR EN STOR GRUPP PÅ CA 50 KILLAR. VI TRÄNAR PÅ SÖNDRUMS IP OCH I HALLÄGRAHALLEN (VINTERTID).

ATT HA KUL TILLSAMMANS SAMTIDIGT SOM VI LÄR OSS BLI BÄTTRE FOTBOLLSSPELARE OCH KOMPISAR ÄR DET VI JOBBAR MED. 

VILL DITT BARN BÖRJA SPELA FOTBOLL MED OSS ÄR NI VÄLKOMNA ATT HÖRA AV ER VIA E-POST TILL stefan.borefalk@gmail.com

Säsongsavslutning!
2018-09-19 19:52
Hej!
Nu går en strulig fotbollssäsong mot sitt slut. I elfte timmen så har vi ju till slut fått känna på hur det känns att träna på hemmaplan...

Sista poolspelet är på lördag och kallelser finns ute. Ni som inte svarat - gör det!

Vi tränar måndag och onsdag nästa vecka för att sedan ta lite höstledigt.
På onsdagsträningen tänkte vi oss ha en föräldramatch. Mammor och pappor som vill vara med kommer omklädda för spel mot våra duktiga P2010-or. Vi kan försöka hålla det "hemligt" så det blir en överraskning. Efteråt fikar vi i klubblokalen. 

Vad gäller vintersäsongen så måste vi få återkomma. I skrivande stund har vi inte fått till oss några halltider eller eventuellt konstgräs. Vi återkommer så fort vi vet mer. 

Mvh // Ledarna 


Dags för höstsäsong!
2018-08-09 19:20
Hej!!

Efter en torr och allmänt strulig vårsäsong är det nu dags att köra igång höstsäsongen. Även den startar i torkans tecken så vi får likt många andra lag anpassa oss.

Söndrums IP är fortsatt avstängd. Vi har blivit till delade en tid på Sannarps plan 19(längst upp mot paddelhallen). 
Träningsdag blir måndagar och tiden är 17.15 - 18.30. Som innan finns ledare på plats från kl 17. Vi ska försöka att hitta en aktivitet för onsdagar men i det fallet får vi återkomma. 

Övrig info för hösten:

* Vi har glädjen att meddela att vi numer är 6 ledare. Lii (Benjamins mamma) ansluter sej till oss och hon hälsas välkommen!! Hon har även gått utbildningen för grönt kort. 

* Poolspelen spelas preliminärt v.33, 35, 37 och 38. Kallelser skickas ut, svara så snabbt ni kan för vår planerings skull. 
Vi spelar det första poolspelet med samma lag som under våren för att sedan mixa om lagen till de 3 avslutande omgångarna. 

* Vårt egna inställda poolspel uteblir tyvärr helt. Vi ska försöka få till nåt alternativ efter helgen v 38. Vi återkommer om detta. 

Till sist vill vi påminna er föräldrar om att verkligen uppmuntra era barn att komma till träningarna. Vi upplever att träningsflitet är lite ojämnt. Gör ert bästa att få era barn till träningen då vi bara har en tid per vecka.

Om ni har några funderingar, tveka inte att "hugga tag" i en ledare vid träning!!

Mvh, Ledarna Vårsäsongsavslutning
2018-06-25 21:24
Hej alla
Idag körde vi sista träningen på gräs för vårsäsongen. Vädret har ju ställt till det lite här i slutet och gjort att träningar och matcher inte blivit som vi hade tänkt.  Vill berömma era barn som ställt upp och tränat trots att vi inte har möjlighet till riktiga träningar på ordinarie planer utan fått spela på konmål och små utrymmen.
Istället för träning på torsdag tänkte vi runda av med att träffas på stranden nedanför First Camp Halmstad i Frösakull kl 17.30 för lite spontanfotboll och lekar på stranden. Detta är ingen träning utan ett tillfälle för familjerna att träffas och ha kul tillsammans. Alla tar med egen mat/fika och så håller vi tummarna på kanonväder. 
Något ni undrar över så hör av er.

// Ledarna
Träning vecka 26
2018-06-24 17:41
Hej på er! 
Vi har fått möjlighet att träna på planen framför Hallägrahallen imorgon måndag 25/6! Träningen börjar kl 18.00 och slutar kl 19.15. Obs ingen träning onsdag 27/6!
Vi planerar preliminärt för en sommaravslutning torsdag 28/6 på stranden för killarna med föräldrar och syskon. Info kommer inom kort! 
 Hälsningar ledarna
Träning vecka 25
2018-06-17 09:08
Hej på er! 
Vi har fått möjlighet att träna på planen framför Hallägrahallen imorgon måndag 18/6! Träningen börjar kl 17.00 till 18.15 och torsdag den 21/6 tränar vi kl 18.00 - 19.15 på samma plan!

Ingen träning onsdag den 20/6!


Hoppas vi ses!
Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer