Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ledare i BK Astrio
På de här sidorna samlas information för dig som är ledare i BK Astrio.
  
Är du intresserad av att bli ledare i BK Astrio, ta kontakt med kansliet så förmedlar de kontakt med rätt person.
Info gällande grusplanen
2018-10-12 12:41
Hej, 

Info främst för er som har grustider men även för er andra om ni skulle välja att träna på grus framöver.

För er kännedom så fungerar inte första "belysningsstolpen" (där man tänder). Detta är rapporterat vidare till kommunen och vi inväntar åtgärd. 

Som ni säkert sett på de nya grustiderna kommer det vid vissa tillfällen vara upp emot 4 lag igång samtidigt på grusplanen. Detta för att bland annat kunna uppnå alla lags önskemål gällande dagar och träningstider. Sett till den totala ytan bör detta var fullt möjligt. Som vi tidigare informerat om ser vi gärna att lagen samsas och detta är ett bra sätt för att få bra liv på Söndrums IP. En förhoppning är bland annat att vi återigen kan synliggöra behovet av en konstgräsplan där vi i dagsläget tyvärr inte står högst prioriterade. 

Info från kommunen är att vi behöver hjälpas åt med att flytta målen efter träning så att planen kan sladdas och vara i bästa möjliga skick för nästa lag. 

Vi har fått en del frågor gällande grusbollar. Vi har ett gäng grusbollar som vi gärna ser att lagen använder. Om inte detta är möjligt så använd era ordinarie bollar. Anledningen till att vi i dagsläget inte beställer in fler är en ekonomisk fråga som vi hoppas kunna lösa med vår leverantör inom en snar framtid. 

Hör av er om ni har några funderingar. 

Trevlig helg! 

/Marcelo (marcelo@astrio.nu) 


Avbokningsregler
2018-10-09 11:11
Hej!
Det har kommit till vår kännedom att det på Söndagar i Hallägrahallen är ungdomar  i 12-15 års åldern från Astrio som är där utan tränare , detta får absolut inte förekomma. Ni som är ansvariga  ledare måste närvara vid all träning. Se infon nedan från Teknik &Fritid


Har ni bokat tider skall där vara en ansvarig ledare på plats.

Det är inte tillåtet att lägga saker som ställer upp dörren, ledaren är ansvarig under träningstiden och det borde vara omöjligt för ledaren att ha koll på att inte icke behöriga tar sig in om dörren är uppställd.

Har ni inte tänkt att använda en bokad tid måste den avbokas enl hyresreglerna (ej avbokad tid debiteras med dubbel ordinarie taxa)

Koderna är till för ledarna, dessa får absolut inte delas ut till deltagarna.


För att avboka när kansliet är stängt ring 035 - 152755 eller skicka ett mail .


  • Avboka tid på idrottsanläggningar ( förutom Halmstad Arena) annelie.lyden-bengtsson@halmstad.se
  • Avboka tid på Halmstad Arena  bokning@halmstadarena.se
  • Vaktmästare Halmstad Arena 035-152755
  • Vaktmästare Kombihallen 0706- 97 44 88
Spelfria Dagar 2019
2018-10-04 09:55

Spelfria dagar: Lördagen 23/3 och torsdag 29/8. Inga matcher får spelas på dessa dagar! Sista helgen i januari är samtliga distriktsdomare upptagna med fortbildning. Det medför att inga träningsmatcher kommer att kunna spelas för lag i distriktet den 26-27 januari.


Avgift för matchändring - De lag som svarar för en matchändring beträffande speldag beläggs med avgift från och med den 1 april. Avgiften innefattar ej eventuell ändring av avsparkstid eller spelplats såtillvida speldagen är densamma som fastlagda schemat (praxis är då att hemmalaget kontaktar domare och motståndare i god tid i förväg). Gäller representations- och utvecklingsserier herr och dam samt ungdomsserier.Miljöåtgärder konstgräs
2018-10-03 11:17

För att vi fortsatt ska få tillgång till våra konstgräsplaner måste vi tillsammans göra vad vi kan för minimera spridning av granulat (mikroplaster

Det gäller samtliga spelare från barn och ungdomar till seniorer. Med andra ord lämna aldrig en konstgräsplan utan av borsta av kläder och skor.

Borstar för skor och kläder ska finnas på samtliga anläggningar. Om det skulle saknas eller försvinna meddela driften så kan åtgärda.

För mer info klicka Här

2018-10-03 10:59
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 19/10 18:51 
BK Astrio, 19/10 17:53 
BK Astrio, 13/10 21:10 
BK Astrio, 30/09 18:42 
BK Astrio, 30/09 10:48 
BK Astrio, 22/09 18:47 
 
Huvudsponsorer