Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pojkar U17-19
Här hittar du information om verksamheten i Astrio Pojkar U17-19. Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av ledarna.
Seger i premiären av Skåneserien
2017-04-12 21:35
U 17 inledde med en seger hemma på IP i premiären av Skåneserien. Man besegrade GIF Nike med 5-1 efter 3-0 i paus. Oliver Hansson inledde målskyttet i den 9:e matchminuten efter ett vackert avslut och lika vacker framspelning utav vår senaste landslagsspelare Lucas Bressmar. Fem minuter senare ökade Markus Kälebo på till 2-0 och efter ytterligare tre minuter gjorde samma Markus även 3-0, efter detta drog hemmalaget ner på tempot. 
Andra halvlek är ingen vidare på det kylslagna Söndrums IP, förrän matchklockan stod på 75 minuter innan dess hade Nike reducerat till 1-3. Det gjorde att Astrio tog tag i matchen igen och David Jyrkin ändrar ställningen till 4-1 genom en frispark och på stopptid ökar Abdi på till 5-1. 

Vi är nöjda med stunder av matchen, sedan blir vi nöjda efter att ha gjort 3-0 och faller in i deras tempo. Sedan tycker jag vi avslutar sista 15 minuterna bra och återigen gör vad vi ska. Sett till premiär av serien och första matchen på naturgräs så är vi nöjda med matchen säger Astrio tränaren Marcelo Farias.   

Text: Daniel Andersson
Futsal-SM
2017-02-06 11:14

Dessa grabbar har idag spelat till sig en slutspelsplats i SM där vi i mars månad kommer göra upp med sju andra lag om SM titeln nere i Helsingborg. Utöver det stundtals fantastiska spelet visade grabbarna idag en otrolig vilja, passion och kämpade för varandra in i det sista. Något som absolut inte kommit gratis utan är några av de saker som vi arbetat med och fortsätter att arbeta med träning efter träning efter träning. Inte bara en eloge till grabbarna på bilden utan också till alla spelare och ledare som kommer väl förberedda varje träning och gör det möjligt för alla involverade att utvecklas maximalt. Vamos Astrio!

Inbjudan Ledarutbildning 2017
2017-01-29 10:04

Inbjudan till ledarutbildning för ungdomar från 15 år 

I BK Astrio utbildar vi inte bara spelare utan även ledare. Alla ungdomar från 15 år och uppåt som är intresserade av att vara ledare i föreningen är välkomna till en ledarutbildning onsdagen den 8 mars mellan 17 och 20 på Söndrums IP. För er som tidigare har gått utbildningen kommer det att vara en fortsättningskurs onsdagen den 15 mars mellan 17 och 20. 

De som har gått utbildningarna kommer att få möjlighet att jobba på

Sommarlägret och/eller med Fotbollsskolan. Om du tidigare har varit ledare för Fotbollsskolan och/eller på Sommarlägret ska du anmäla dig till fortsättningskursen ovan.  

Fotbollsskolan är för barn mellan 4 och 6 år, träningen sker på söndag förmiddagar från maj-september samt vinterträning inomhus i Hallägrahallen. Astrios sommarläger riktar sig till barn mellan 7 och 11 år och genomförs första och sista veckan på sommarlovet. 2017 kommer det även att genomföras ett läger som riktar sig till åldrarna 12-14 år. Som ledare för fotbollsskolan och sommarlägret får man en viss ersättning. Anmälan görs till kansliet info@astrio.nu senast den 19 februari. 

Om du är intresserad av att arbeta som ledare under 2017 men har förhinder vid detta tillfälle så hör av dig till kansliet. Har du frågor och funderingar kring utbildningen är du välkommen att höra av dig till kansliet så förmedlar de kontakt med rätt person. 

 

Hälsningar Ungdomssektionen 

Arbetsschema Grötviks Hamnfest
2016-06-29 21:25

Hej,


Är kommer arbetsschemat för Hamnfesten 8-10 juli. De som inte fått pass tilldelat sig står som reserver.

PU17 schema hamnfesten.pdf »


Må gott!

Ledarna genom Fredrik

Spelade matcher
Ons 12/9 18:00
3 - 2  
Ons 5/9 19:00
1 - 0  
Ons 29/8 18:45
7 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer