Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Inriktning och riktlinjer för verksamheten

   
Med en verksamhet som präglas av spelglädje, kämpaglöd och kamratskap strävar vi efter att få så många som möjligt att spela fotboll så länge som möjligt.


Meningen ovan sammanfattar vår målsättning med verksamheten i BK Astrio. För att vi ska nå målet finns en beskrivning av ”Inriktning och riktlinjer för verksamheten 2018”. Dokumentet innehåller en beskrivning av föreningens inriktning och värderingar, information till dig som förälder, spelare och ledare, en beskrivning av hur vi lär ut fotboll och faktaavsnitt per åldersgrupp. 

Dokumentet utgår från nationella riktlinjer från Riksidrottsförbundet och Svenska fotbollsförbundet.
Dokumentet kommer att revideras årsvis och synpunkter är välkomna löpande under året.

Vi är EN förening och viktiga ledord för oss är:

 • Kamratskap
  Vi är en gemenskap där alla behandlas på ett likvärdigt sätt, en förutsättning för att alla ska må bra, trivas och ha roligt.
   
 • Kämpaglöd
  Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa och med engagemang visar vi för oss själva, våra lagkamrater och ledare att vi vill lära oss fotboll.
   
 • Utbildning
  Vi ser väl utbildade ledare, spelare och domare som en förutsättning för en fungerande verksamhet. Varje enskild spelare, oavsett förmåga, ska få chansen att utveckla sina färdigheter, både individuellt och som lagspelare under åren i BK Astrio.
   
 • Dialog
  Vi strävar efter ett ärligt och öppet klimat där allas synpunkter, idéer och frågor är välkomna och viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas och viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas. 

Här hittar du dokumentet i sin helhet: ”Inriktning och riktlinjer för verksamheten 2018”
 
Huvudsponsorer