SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

INRIKTNING OCH RIKTLINJER FÖR VERKSAMHETEN
Med en verksamhet som präglas av kamratskap, kämpaglöd och utbidlning strävar vi efter att få så många som möjligt att spela fotboll så länge som möjligt.
 
Meningen ovan sammanfattar målsättningen för verksamheten i BK Astrio. För att vi som förening ska nå målet finns det ett styrdokument med "föreningens inriktning och riktlinjer". Styrdokumentet innehåller en beskrivning av föreningens inriktning och värderingar och är en beskrivning för hur vi lär ut fotboll till varje åldersgrupp.
 
  • För specifik information till dig som vårdnadshavare, klicka här.
  • För specifik information till dig som spelare, klicka här.
  • För specifik information till dig som ledare, klicka här.
 
Dokumentet utgår från nationella riktlinjer från Riksidrottsförbundet och Svenska fotbollsförbundet och revideras i slutet av varje år, synpunkter är välkomna löpande under året.
 
Vi är EN förening och viktiga ledord för oss är:
 
  • Kamratskap
    Vi är en gemenskap där alla behandlas på ett likvärdigt sätt, en förutsättning för att alla ska må bra, trivas och ha roligt. 
  • Kämpaglöd
    Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa och med engagemang visar vi för oss själva, våra lagkamrater och ledare att vi vill lära oss fotboll.
  • Utbildning
    Vi ser väl utbildade ledare, spelare och domare som en förutsättning för en fungerande verksamhet. Varje enskild spelare, oavsett förmåga, ska få chansen att utveckla sina färdigheter, både individuellt och som lagspelare under åren i BK Astrio.
  • Dialog
    Vi strävar efter ett ärligt och öppet klimat där allas synpunkter, idéer och frågor är välkomna och viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas och viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas.
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening