Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Fotbollsklubben i Söndrum Halmstad

BK Astrio Fokus
Välkommen till BK Astrio Fokus

 

Under första och sista sommarlovsveckan hålls ett fotbollsläger för killar och tjejer i åldrarna 12-14 (födda 2005, 2006 och 2007). Lägret pågår under fyra eftermiddagar mellan 17 och 20 juni respektive 12 och 15 augusti på Söndrums IP. BK Astrio Fokus riktar sig till dig som vill spetsa till dina individuella fotbollskunskaper med ett ändamål att kunna applicera det i ett kollektivt spel. Vi tränar och utvecklar dina färdigheter utifrån din befintliga nivå och ger dig i slutet på veckan individuell feedback.

 

Lägervecka 1: 17-20 juni   Obs!! Lägret är fulltecknat

Lägervecka 2: 12-15 augusti   Obs!! Lägret är fulltecknat

 

Ansvarig ledare är BK Astrios U 21tränare Marcelo som till sin hjälp har några av

Astrios killar och tjejer som är utbildade ungdomsledare och som spelar i våra Herr- Dam- och U17 lag. Passen kommer att besökas av olika kända fotbollsprofiler som kommer att delta tillsammans med oss under dessa dagar. Denna möjlighet skapar även ett tillfälle för dig som spelare att kunna utbyta idéer och tankar med olika människor inom idrottsvärlden. Vår förhoppning är att detta ska ge dig en inblick i hur vardagen ser ut för till exempel en elitfotbollsspelare. 

 

Priset för lägerveckan är 250 kronor för medlemmar i BK Astrio och 350 kronor om man inte är medlem. 

I avgiften ingår utöver träning även ett mellanmål för att hålla energinivån på topp.

 

Anmälan kan göras redan nu genom att fylla i formuläret för den vecka du är intresserad av. Om du vill anmäla dig till båda veckorna behöver du fylla i formuläret två gånger. Maxantal på lägret är 30 deltagare.

 

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till kansliet på info@astrio.nu.

 

”Varmt välkomna och hoppas vi ses!”

  -    Marcelo Farías

 

 
Huvudsponsorer