BK Astrio Fokus
 
Välkommen till BK Astrios nya koncept Fokus. 

Under första och sista sommarlovsveckan hålls ett fotbollsläger för killar och tjejer i åldrarna 12-14 år. Lägret pågår under fyra eftermiddagar mellan 13 och 16 på Söndrums IP. BK Astrio Fokus riktar sig till dig som vill spetsa till dina individuella fotbollskunskaper med ett ändamål att kunna applicera det i ett kollektivt spel. Vi tränar och utvecklar dina färdigheter utifrån din befintliga nivå och ger dig i slutet på veckan individuell feedback.

Lägervecka 1: 19-22 juni
Lägervecka 2: 14-17 augusti
 
Ansvarig ledare är BK Astrios U17-tränare Marcelo som till sin hjälp har några av Astrios killar och tjejer som är utbildade ungdomsledare och som spelar i våra Herr- Dam- och U17 lag. Passen kommer att besökas av olika kända fotbollsprofiler som kommer att delta tillsammans med oss under dessa dagar. Denna möjlighet skapar även ett tillfälle för dig som spelare att kunna utbyta idéer och tankar med olika människor inom idrottsvärlden. Vår förhoppning är att detta ska ge dig en inblick i hur vardagen ser ut för till exempel en elitfotbollsspelare. 

Priset för lägerveckan är 250 kronor för medlemmar i BK Astrio och 350 kronor om man inte är medlem. 
I avgiften ingår utöver träning även ett mellanmål för att hålla energinivån på topp.
 
Anmälan kan göras redan nu genom att fylla i formuläret för den vecka du är intresserad av. Om du vill anmäla dig till båda veckorna behöver du fylla i formuläret två gånger. Maxantal på lägret är 30 deltagare.
 
Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till kansliet på info@astrio.nu.
 
 
Huvudsponsorer