Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Fotbollsklubben i Söndrum Halmstad

BK Astrio i samarbete med Stadium
BK Astrio samarbetar med Stadium för att erbjuda medlemmarna möjlighet att köpa profilkläder. För att öka tillgängligheten har Stadium satt upp en Astrio-shop inne i butiken där varorna finns till försäljning året om. 
 
På den här sidan har vi samlat information om kläderna, den bonus du får som privatperson och den bonus föreningen får.
 
Profilkläder
Hela sortimentet av profilkläder finns på Stadium i Halmstad. Det är till exempel träningsställ, overaller, väskor och mössor. Du hittar även kläderna på Stadiums hemsida; http://www.stadiumteamsales.se/bkastrio/fotboll. I butiken i Halmstad finns det möjlighet att prova alla kläder och storlekar.  Om man vill ha namn på kläderna tar det cirka fem dagar innan du får dem, i annat fall kan du ta med dig dem direkt. Astrio-kläderna är rabatterade med ca 20% jämfört med normalpris. Vårt pris är det som står angivet under Teampris.  Observera att en kostnad på 40 kronor per tryck tillkommer om man väljer att trycka namn på kläderna. En stor del av föreningens verksamhet bygger på finansiering från sponsorer. En viktig plats för sponsorerna att synas på är våra klubbkläder. Intäkterna från den här sponsorförsäljningen går till vår verksamhet från fotbollsskola till seniorverksamhet.
 
Personlig bonus
Om du är medlem i Stadiums kundklubb får du en bonus på alla inköp du gör. Eftersom Astrio-produkterna redan är rabatterade (med ca 20%) får man tyvärr ingen personlig bonus på de inköpen. Däremot erbjuder Stadium alla medlemmar i Astrio 20% rabatt på hela det övriga sortimentet i butiken några gånger om året. På detta köpet (exklusive Astrio-produkterna) får du självklart personlig bonus.
 
Bonus till föreningen
Som medlem i BK Astrio har du möjlighet att stötta föreningen lite extra genom att knyta ditt medlemskap i Stadium till BK Astrio. Genom att gå in och välja BK Astrio får föreningen 3% bonus på alla inköp du gör. Observera att detta inte påverkar din personliga bonus utan är någonting utöver det. Här har föreningen mycket pengar att tjäna så glöm inte att registrera er.  Om du vill kan du stötta fler föreningar, då fördelas de tre procenten mellan dessa. 
 
Gör så här:  
1. Gå in på www.stadium.se.
2. Välj symbolen med den lilla gubben längst upp till vänster på sidan.
3. Ange dina användaruppgifter (eller begär nya om du har glömt dem).
4. När du loggat in dyker valet upp Stöd din förening. 
5. Leta upp BK Astrio och välj att lägga till det i listan.
 
Det är svårt att hitta lösningar som passar för alla. Styrelsen samlar löpande in synpunkter och arbetar för att erbjuda alla medlemmar bästa möjliga upplägg. 
 
Har du synpunkter, tankar och idéer kring kläderna är du välkommen att höra av dig till kansliet (info@astrio.nu) så förmedlar de det vidare till rätt person i föreningen. 
 
Facebook
Huvudsponsorer
Gräsroten