Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kombihallen 25/11-2018
Söndagsträning med sång för 50 åringen!
 
Cup Halmstad 2018
Stolta killar efter en bra fotbollsdag i solen.
Björkevi, Kvibille 16/9 2017
Astrio P10 svart
Karl, Hannes, August, Oscar, Erik, Hjalmar, Mio K, Mio S, Casper, Erik S, Sebastian, Anders 
Astrio P10 s 4 Poolspelslag 37 av 51 killar på plats
Astrio Gul, Svart, Röd och Vit samlade på Björkevi i Kvibille lördagen den 16/9 2017 till ett mycket lyckat avslutande Poolspel. Mycket beröm till samtliga P10 killar som deltagit i årets Poolspel / Ledarna 
Söndrums IP 22/9
Fotbollsglada fotbollstrixare en torsdagseftermiddag.
Sedan augusti månad har fotbollstrixarkillarna haft en frivillig träning på torsdagar som deras föräldrar ansvarat för. Killarna har spelat mycket fotboll och har haft roligt tillsammans. Nu dem tre senaste torsdagarna har även tjejerna varit välkomna, vilket har gjort att antalet fotbollstrixare har dubblats sedan augusti. Nästa torsdag 29/9 är det sista träningen utomhus, förhoppningsvis kommer det lika många fotbollsglada killar och tjejer som tidigare. 

Tack till er föräldrar som har engagerat er och gjort det möjligt att fotbollstrixarna att fått göra det dem tycker  är roligast. Ni har gjort det med en äran.
Tack.

Skribent:
Sandra
Skedalahed 17/9
Härliga bilder på fotbollstrixande PF2010
Det började med en inbjudan från Snöstorp/Nyhem som bara ville spela fotboll mot andra föreningars 6-åringar. Intresset blev väldigt mycket större till antal än vad skribenten hade förväntat sig, det slutade på trettionio fotbollstrixande tjejer och killar som blev hela fem mixade lag som kom till spel mot HGH, Halmia och SNFF. Vädret var strålande hela lördagseftermiddagen och så hela arrangemanget från SNFF, för fotbollstrixarna var nöjda med dagen och så även föräldrar.

Tack till alla som gjorde eftermiddagen till en härlig fotbollsdag.

Skribent: 
Sandra

HGH - Astrio P2010
Gullevi/Gullbrandstorp 27 augusti
Fotbollstrixarna fick en inbjudan från HGH och deras "fotbollens dag" och spela mot deras P2010. Fotbollstrixarna tackade ja till inbjudan. Detta var HGH:s första matcher och de var imponerade av dem gulsvartas fotbollsspelande. 
Fotbollstrixarna tackar HGH för en härlig fotbollsdag i härligt väder. 

Då undertecknad var i Tvååker denna dag så var Chantalle och Lina.V ledare för killarna, vilket dem gjorde med bravur. 

Skribent:
Sandra
Fotbollskul i Knäred P2010
Lagavallen/Knäred 13 augusti
Sexton förväntansfulla fotbollstrixare samlades i Knäred för att spela poolspel, för några var det första gången medan några hade klarat av premiären tidigare. Antalet trixare gjorde att det blev lag Gul och lag Svart. Motståndarna var både yngre, äldre och mixade lag. Båda lagen spelade bra mot allt motstånd, dem sprang, sköt, dribblade, räddade, gjorde mål, släppte in mål, kolliderade med varandra men det viktigaste: dem hade roligt och mycket energi nästan hela dagen. När sista matchen spelades var det många trötta ben och huvud (lagen spelade tre matcher vardera). Men trixarna längtar redan till nästa poolspel.

Tack till er föräldrar som hejade på och supportade på ett bra sätt i regnet. 

"Fotboll är inte allt även att plaska i lera ingår i fotbollslivet"

Skribent:
Sandra
Halmstad Cup P2010

Fler bilder (+5) >>
Skedalahed 5 maj
Torsdagen 5/5 samlades ett gäng glada och förväntansfulla fotbollstrixare på Skedala Hed för sitt första poolspel. Trixarna fick gul/svarta matchkläder på sig och sedan var det dax att värma upp inför första matchen. För dagen var trixarna indelade i två lag (svart, gul). När uppvärmningen var klar var det dax att göra sig redo för match, sista taktiska punkterna gicks igenom innan domaren blåste till spel. Lagen spelade tre matcher var. Under samtliga matcher visade trixarna upp bra passningsspel, många skott mot motståndarnas mål, fina målvaktsräddningar, ett härligt kämpande och god kamratskap mot varandra och mot motståndarna. 
Lagen coachades under matcherna av föräldrar och trixarledarna Lina, Lina och Chantalle, ni alla gjorde ett utmärkt jobb, så huvudansvarig kunde göra som övriga föräldrar gjorde denna dag njuta av spelet och agera fotograf.

Tack till alla som gjorde dagen. Avslutar med citatet "Ja, jag älskar fotboll, fotboll är ju livet” från en trixare. 

Skribent:
Sandra
 
Huvudsponsorer