Poolspel 2017 för flickor födda 2009/10 och pojkar födda 2010

BK Astrio och Kvibille BK arrangerar tillsammans poolspel för pojkar 7 år samt flickor 7 och 8 år. Det viktigaste med detta poolspel är att barnen får möjlighet att spela mycket fotboll med fokus på att ha roligt och där resultatet är oviktigt. Om ni har mixlag så får vi ha en dialog om vilken pool som är lämpligast att spela i.

 

Spelform

Lagen spelar 5-manna poolspel med regler enligt HFF. Ledare ska ha genomfört kurs ”Grönt kort- Leda laget” och bära sitt kort synligt under match.

 

Första omgången spelar samtliga lag på Söndrums IP och sista omgången spelas på Björkevi i Kvibille där det blir medaljutdelning till alla spelare. Övriga datum så är det pooler som består av fyra lag där medverkande lag turas om att anordna poolspelet.

 

Speldatum vår: 21/5 (Söndrums IP), 4/6 och 18/6 och 9/7.

Speldatum höst: 13/8, 27/8, 10/9 och 17/9 (Kvibille).

 

Matcher spelas normalt söndagar klockan 10:00-12:00. Separat spelschema till första och sista omgången så där blir det andra tider för en del lag.

 

Arrangerande lag har rätt att ändra tid och dag med hänsyn till planbokningar etc. En enkel inbjudan skickas via mejl till medverkande lag med information om omklädningsrum, eventuell kiosk och annan information senast två veckor innan sammandraget.

Alla möter alla vid varje sammandrag och arrangerande lag bestämmer i vilken ordning matcherna spelas. Speltiden är ca 2x12 min och med lite paus mellan varje match ska det ta ca 2 timmar.

 

Obligatorisk samling för lagledare

24 april klockan 18:00-19:30 på Björkevi i Kvibille träffas minst en ledare men gärna flera från varje lag. Detta är ett led i att vi gemensamt ska diskutera hur vi skapar en atmosfär kring spelet där barnen, glädje och fotboll står i fokus. Vi har bjudit in en representant från Hallands Fotbollsförbund att medverka. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

 

Domare

Anordnande lag ansvarar för domare som ska vara utbildade i ”Grönt kort-Leda matchen” för fem- och sjumanna spel.

 

Avgift

Avgiften är 400 kronor per lag. I anmälningsavgiften ingår det 10 medaljer. Om man vill beställa fler görs detta för 25 kr per styck och beställning görs efter sommaren, mer info kommer om detta när det närmar sig avslutning.

 

Kontaktpersoner

Samordningsansvariga och tillika kontaktpersoner vid frågor är:

 

Kvibille BK                                            BK Astrio

Fredrik Skoglöf                                      Helene Karlsson

070-675 14 39                                       070-844 84 47

fredrik.skoglof@kvibillebk.se                   helene.karlsson@printografen.se
 
Huvudsponsorer